Friday, February 22, 2013

Happy Birthday Sweet XX !!!!

Assalamualaikum , dan Salam sejahtera...to all of you yg sudi menjenguk belog saya yang ala kadar je nih... tak macam belog belog kome semua atau belog belog orang lain... :)

Alhamdulillahirabbil 'alaminn......
Syukur ke hadrat Ilahi...
Maka dengan ini, genaplah umur saya di dunia yang fana nih...
Erm,, nak bagitau pun serba salah..
Sebab takot ade yang terase..
Almaklumlah, saya ni mude lagi...
Baru jer 18 tahun.. 
18 + 4...
Har, tulah umur saya...
Muda lagi lar JUGAK...hehe...

Mungkin saya dah terlewat update belog saya nih, maklumlah, mensebokkan diri dengan macam macam hal.. 
I supposed to update this on 20th of February last day but sadly I can't... 
First af all, thanks to my mom sebab dah lahirkan saya ke dunia nih... Tanpa ummi, saya tak mungkin dapat merasa apa yang saya rasa sekarang... Terima kasih jugak kepada ayah yang telah bersusah payah bertungkus lumus untuk memBESARkan saya seperti adanya sekarang... Selalu menasihati saya tentang perkara perkara yang meLAGHOkan saya.. Juga memberi TEKANAN dan PRESSURE kepada saya untuk melihat saya berjaya.. hahaha

Tidak lupa juga kepada kawan kawan saya yang tersayang yang telah menyanyikan lagu SELAMAT (bukan lagu kassim selamat) untuk saya which is geng geng SUKSIS senior, junior dan intermediate.. Kene prank.. Saya dikatakan dibuang daripada Suksis sebab meniru dalam exam yang lepas.. Cehhh, ingat betol betol, sekali kene main ngan Cik K (jurulatih kesayangan)... Hampir menangis lah sebab malu dan taknak tinggalkan suksis, muka tunduk bawah jer masa tuh, pandang lantai yang tak berapa nak bersih (makcik cleaner tak sapu lagi kot, awal sangat masa tuh)..hehe

Thanks jugak kepada Kamarudin, sebab bagi hadiah Froggie yang cute (tapi Froggie takde baju, malu lar die)..huhu.... Even awak bagi awal, tapi Ummi bagi hadiah lagi awal..hehe... Especially to my BFF, Huzaimy Wahab ngan Azzy Hazimah, tak sangka pulak korang buat suprise kat Ecah, ingat nak belanja makan makan jer..huuhu... Thanks a lot darlings!!! Dengan adanya Azmeer, Farid, Hafiz (Jaapa), dan Shazwan (Awe), maka majlis yang sebegitu menjadi meriah dengan gelak tawa masing masing.. Happy bile tengok balik video kita kita time nih, gelak sorang sorang taw tak.. Korang memang AWESOME!!!! But sadly, Suza takde nak celebrate same same.. Rindu Suza a lot.. Kalau Huzaimy takde meeting, mesti die dah main jahat dah ngan tepung tepung kan.. Tapi mesti femes lagi satu U nih.. Memang SUKE bab bab MenCaPab nih (ayat sindir untuk orang orang yang sebok hal orang lain)..haha.. Tapi takpe saya dah maafkan kome semua.. Buat ape dendam, taw la salah kitorang jugak... 

So for kali nih, nak tunjuk la sikit hadiah hadiah yang saya dapat, bukan nak riak atau menunjuk nunjuk tapi kadang kadang kite perlu bangga dengan pemberian insan insan TERSAYANG... Sebab I really appreciate their presents to me.. Tak sangka, kite sedih sebab satu hal, tapi Allah kurniakan banyak lagi kegembiraan after that.. Alhamdulillah ya Allah.. Saya nak menjadi insan yang bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang.. So ape yang orang nak kate, katelah!!! Because I know, what I'm doing..

Baby Froggie yg tak pakai baju ni daripada si  dia,...   <3

This is my birthday cake... From Azzy and Huzaimy ..


4 out of 7 ... 


Farid pegang teddy yg Huzaimy ngan Azzy bg.. Azmeer pulak pegang cupcake...

Ni Pain yg bagi.. makin rajin lah menabung lepas ni..hehe

Huzaimy Giler tu memang tak sah kalau tak dajal kat saya,, die taw saya BENCI ngan barbie doll ni, die bg present.. memang terkejot!!! Anak saya nanti takkan bagi main bende2 nih.. 

 nNilah cupcake yg Azmeer bagi tu, katenye yg coklat tu drpd Farid, yg  putih Blueberry tu drpd die .. (ikut warne kulit)...

Selain drpd teddy, ade ferrero rocher, barbie doll, ade jugak berlambak lambak kertas dalam nih.. Huzaimy ngan Awe punye kerja kott...

Ni pulak drpd someone... Cadbury ngan Kain Baju kurung.. 

Ni pon drpd someone jugak...hehe.. Sayang sangat beliau..tak sangka jugak dapat.. 

Ni kad kononnya daripada Huzaimy ngan Awe... Touching giler mase bace kad nih.. hampir menangis kott...

This is all the presents yg dapat untuk birthday kali ni.. Alhamdulillah.. Thanks a lot ...
 So, that's all from me.. Hope all of you will pray for me.. Supaya cepat matang dan menjadi anak yg solehah bagi mak ayah, isteri yg baik bg suami, dan ummah yg berjasa kepada agama dan negara.. In Shaa Allah...

Rasa macam tak fair pulak tak masukkan gambar Awe ngan Hafiz... huhu

5 comments:

  1. sapew yang sebelah huzaimi 2 echah?

    ReplyDelete
  2. Wah, banyaknya hadiah kau! Macam2 ea. Ecah dah tuaaa! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... biase lah ayat.. org femes..kakakaka....
      Hello, takde tua sgt lah..same je pon ngan ko..hihi..
      cume ko lahir lmbat sikit je...

      Delete